sobota 8. srpna 2009

Plánování je tu zas

Hanka by určitě řekla, že to socialistické plánování na mě zanechalo silnou stopu, je možné, že je to mu tak. Ale jak jsem se v tom minulém týdnu po běhání (pochopitelně pod vlivem endorfinu) dostal do ráže a přihlásil se na maratón do stromovky, tak jsem si hned řekl že se na to musím nějak lépe připravit.

Duri a všichni "borci" běhají samozřejmě podle plánu a ne tak jako já, že vyběhnu, kdy můžu a běžím jak chci - tedy jak chci dlouho a jak chci rychle [což zase tak moc není:)]. Tak jsem si řekl, že budu běhat podle plánu. Sice se dá najít hafo různých plánu, jsou v časopisech a v knihách, které mám, ale přeci jen -- když bych je dělal já, tak bych asi měl tendenci je opět různé silné "modifikovat" a nedodržovat. Proto jsem si udělal radost a koupil jsem si svůj osobní plán od velkého ultra Miloše. Když to slyšel jeden můj známý, málem ho kleplo:). Prý -- tys vyhodil prachy za to, abys ještě někde běhal a trápil se? A ještě tomu říkáš dělání radosti? A nespadnul jsi v poslední době na hlavičku? :) a ťukal si na čelo, asi jestli jsem doma..:)

No ale vy to tak asi pochopíte, udělal jsem si zkrátka takovou svoji MAŽERU (ano, ano, malou ženskou radost) a dál jsem si jeden z dalších dárků k 7.8.09 (zprávu jsem přečetl před 12:34:56, nicméně efekt matematické postupky:), tady je, numerologove se mohou radovat se mnou), protože radost, tu je potřeba si dělat neustále, řekl bych furt:)!

No a bych to nijak neprodlužoval, hned jsem se dnes na plán napojil [který pako tam nastavilo cílový plán na maratón 3:50? to mi řekněte!], soboty jsou "závodní", jak to vidím já (lama), prostě se drží nějaký čas, řekněme 5:20 na km a postupně se zvyšuje vzdálenost. První týden 7, pak 9, 13 17, 21 25, 27km. a pak zase maličko dolů a pak už je maratón:), No dneska nějak z nadšení jsem si furt hlídal tempo (měl jsem držet cca 5:27 a 82%TF), ale jak jsem se do toho zažral, tak jsem uběhl o km víc:). No nejsem já pako?

Tento týden po úvodních 15+15, přidávám dnes 14 (3+8+3), zítra mám takový "výklus" 10km, takže hezký začátek s 54km. [A to jsem dneska běžel až navečer, protože ráno jsem čistil septik]

Držte mi palce, heslo dne, týdne, měsíce a roku zní "vydržet"!!! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...